søndag 13. september 2009

Hoggormbitt.


Var en liten tur med min GS i dag siden hun har virket litt snurt over at jeg har vært på både hjortejakt og støkkjakt etter fugl uten henne, litt snurt er feil betegnelse, "ikke sint men veldig, veldig skuffa" passer bedre.


Så på med klær og utstyr og ut i skogen, bikkja var helt tydlig ekstatisk og i kjempeform, etter bare 10-15 minutter skjedde det.


Jeg var på vei over ei lita myr og hunden var på vei inn til meg da det kom et pip og en kraftig hopp til siden, jeg fryktet med en gang hoggorm og etter noen skritt så jeg faenskapet.


Etter noen kraftige bannord og "flytting" av hoggorm sjekka jeg hunden og riktignok stakk hun på venstre fremfot så det var bare å komme seg hjemover fortere enn svint.


Kom hjem og kasta fra meg utstyr og heiv hund og meg selv i bilen, ringte veterinærvakt på vei mot kontoret og etter laaange 15 minutter kom han.


Hunden var kraftig redusert, kunne ikke reise seg selv om hun prøvde og sikkelet rant, det var tydlig at det ikke var lenge igjen før hun gikk i sjokk.


Etter kortison og væsketilførsel kom hun seg litt og prognosen er bra, hun er selvsagt slapp og hun skal få kortison, penicillin og rikelig med vann og ro i en uke.


Jeg håper selvsagt at hun ikke får senskader på lever og nyre men forhåpentligvis går det bra og hun er klar for rugdejakt om en måneds tid.

1 kommentar:

  1. Hallo,

    Vi er her igjen for å kjøpe nyre for våre pasienter og de har avtalt å betale god sum penger til alle som ønsker å donere en nyre for å redde dem og så. Hvis du er interessert i å være en donor eller du vil redde et liv, Du skal skrive oss på e-posten nedenfor.

    Dette er en mulighet for at du skal være rik ok, vi forsikrer og garanterer deg 100% sikker transaksjon med oss, alt vil bli gjort i henhold til lovgivende nyredonorer.
    Så kast bort ikke mer tid, vennligst skriv oss på irruaspecialisthospital20@gmail.com

    Irrua-spesialistundervisningssykehus.

    SvarSlett