tirsdag 30. mars 2010

Applaus til Røde Kors

Røde Kors stiller opp for å redde hund ned fra fjellhylle mens redningstjenesten nekter siden det ikke gjelder et menneske.

Røde Kors derimot mener det er vel anvendt tid og tar det som trening.

Igjen, applaus til Røde Kors :)

Saken fikk en trist slutt dessverre.

15 kommentarer:

  1. Enig m BT. Og m Røde Kors. Et liv er et liv. Lilian

    SvarSlett
  2. er f*** meg bra at noen gjør noe. hvis man har hund selv veit man at man ville gjort praktisk talt hva som helst for og redde den..BRA JOBBA røde kors for og hjelpe til!

    SvarSlett
  3. All honnør til Røde Kors! Kjenner hunden og eieren, håper dette får en positiv slutt.. Uhell kan skje alle, både jakthunden og eier er tur og fjellvant. Når vi lever i et rikt land som Norge, skulle d vel bare mangle at man ikke skal få hjelp hvis det er mulig. Et liv er et liv!
    -Line-

    SvarSlett
  4. JA! kjenner det stakk i hjertet mitt når jeg leste at redningstjenesten ikke gadd å bry seg! enn om dette hadde vært min hund !? jeg hadde sikkert satt utenfor fjellkanten selv !

    fantastisk. ! håper dette ender positivt og at røde kors får mye god omtale i pressen!

    APPLAUS til røde kors!!! dere har fortsatt verdiene i behold :D:D

    SvarSlett
  5. Fantastisk av Røde kors! Et liv er et live!

    SvarSlett
  6. STOR HONNØR TIL RØDE KORS! FORNUFTiGE OG GODE VERDIER ET LIV ER ETT LIV.FY OG SKAM TIL REDNINGSSENTRALEN

    SvarSlett
  7. Veldig veldig bra jobbet,Røde Kors! :-)

    SvarSlett
  8. Jeg ble glas når de sa at at liv er et liv, fler burde hatt den holdningen

    SvarSlett
  9. Et liv er et liv, helt enig!

    Jeg er medlem i Røde Kors og oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte Røde Kors sitt hjelpearbeid! Se www.rodekors.no

    SvarSlett
  10. flott røde kors, dere har fattet poenget, et liv er et liv !

    SvarSlett
  11. Kjempefint at Røde Kors stiller opp, all honnør til dere. Uten frivilligheten hadde vi ikke hatt mye å vise for oss!! Hilsen hundeeier og medlem av Norske Redningshunder.

    SvarSlett
  12. Hurra. Røde kors trenger vi i 100 år til. De stiller opp når det gjelder i inn og utland. Dere skulle styrt landet.. Trening med ivrig utvidelse av kunnskap og utfordringer. Slike jenter og gutter trenger vårt land. Takk for deres livsgivende innsats for folket og dyrende.. Takk for alle dere hjelper hele tiden. Vi lever....

    SvarSlett
  13. Dette var veldig inspirerende å lese. Helt enig med røde kors og mange andre av dem som har kommentert her, et liv er et liv. Helt fantastisk, og så sant så sant! Vi trenger flere mennesker som disse nydelige individene i verden, det er mennesker som disse som gjør verden til et bedre sted å leve. Takk for bidraget på bloggen din om denne saken BT.

    Med vennlig hilsen Elise.

    SvarSlett
  14. Mange har kommet med kommentarer til meg at jeg gidder å bruke fritiden min til frivillig og ulønnet arbeid. Er er veldig stolt RK hjelpekorpser nå jeg :)

    SvarSlett
  15. Helt fantastisk at man i en blogg om jakt, våpen, friluftsliv og fiske klarer å lire av seg at et liv er et liv.

    Det er selvfølgelig ikke godt å miste bikkja på denne måten, men skal man ta en del av kommentarene her seriøst får røde kors det travelt når de skal ut å redde dyr fra jegere og fiskere som er ute med onde hensikter.

    Eller er ikke lenger et liv et liv når det kommer til dyr det er lov å drepe?

    SvarSlett